maandag 4 november 2013

Vorderingen!

Hier vordert al het werk gestaag. Inmiddels is de helft van het kussentje af, de Cathedral Window. Na een weekje al aardig gevorderd. Ik vind het erg leuk worden en echt een lekker werkje gezellig in een hoekje van de bank.



Inmiddels zijn de sneeuwmannenblokken van de Holly Daze ook aardig opgeschoten en allemaal klaar om geappliqueerd te worden. Worden ook heel schattig en natuurlijk met de winter voor de deur, wil ik hem graag snel af hebben om er lekker van te kunnen genieten. De hoed krijgt nog een heuse rand, de sneeuwmannen krijgen een feloranje wortel als neus en een paar knoopjes op hun buikje. Zo leuk!!



Ook de Watercolor heeft zijn randen gekregen en is klaar om gedubbeld te worden en daarna kan ik beginnen met het doorquilten. Nog een heel gedub of ik hem met de hand zal gaan quilten of op de machine. Voor beide is het voor mij de eerste keer. Vind vooral op de machine het toch best een beetje eng, waarbij ik al een grote ravage voorzie aan mijn quilt. Maar ja...voor alles is een eerste keer.....dusss.....



De "Home is where the heart is" is voorzien van een tunneltje aan de achterzijde, hangt op een superschattig hangertje en inmiddels heb ik in mijn woonkamer een heel leuk plekje voor dit schatje gevonden!

Al met al best een bezig bijtje geweest met alles wat ik onderhanden heb. Ik geniet met volle teugen van al dat moois en het plezier dat ik ervan heb om te maken.