zaterdag 15 februari 2014

Daar ben ik weer...

Het heeft even geduurd, maar momenteel druk, druk en nog eens druk. Maar, al enkele affo's voor 2014. Allereerst heb ik mijn watercolorquiltje afgemaakt. Heel schattig geworden. Eerste keer ook dat ik door heb gequilt met de machine.


Daarna verder gegaan met het kussentje dat ik al eens op een beurs gekocht heb bij Atelier Het Haantje. Met hele fijne steekjes, en het is even een gehannes om dat kantje er mooi omheen te krijgen, maar.....als hij dan eenmaal af is heb je ook wat. Pronkstukje op mijn kastje. Ik had er nog lavendel in willen doen, maar jullie raden het al....ik kwam tot de ontdekking dat ik dat vergeten ben toen het laatste steekje was gezet en het kussentje helemaal af was. Nou ja, bij een eventueel volgend kussentje kan ik de lavendel altijd nog gebruiken.


Mijn lieve mams heeft heel lang moeten wachten op haar pannenlappen, maar ook die zijn nu klaar. Het derde paar dat ik tot nu toe gemaakt heb. Blijft leuk!


Gisteren ben ik nog naar de Handwerkbeurs in Zwolle geweest. Voor mij lekker dichtbij dit keer. Niet heel veel gekocht, van Tilda een stofpakketje om een langoor konijn te maken. Ze hadden hem op de stand staan en ik vond hem erg schattig. Ik kan ook zo genieten van die leuke viltstands die op de handwerkbeurzen staan. Maar ja, helaas kunnen we niet overal aan beginnen. Ook heb ik nog een charmpack, Midwinter Red van Moda, aangeschaft. Hiervan wil ik een yoyokussen gaan maken. 

Enkele weken geleden heb ik ook nog een Frans borduurpakketje gekocht bij Stichters Inn in Nunspeet. Daar waren we voor het eerst op een quiltbee en na afloop toch even snuffelen en kopen.


Naast dit alles ben ik ook nog bezig met de Randjes per week. Doordat ik 2 weken geleden met een studie ben gestart loop ik 1 week achter, maar deze zijn nog makkelijk in te halen. 


Met de Crochet Along ben ik vorige maand gestart en haak ik met het Engelse patroon. Ik ben inmiddels bij toer 30. Ik had op de lagere school ooit eens gehaakt, maar door al de duidelijke YouTube filmpjes kom je een heel eind met de deken!


Fijn weekend!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten