dinsdag 22 april 2014

Na lange tijd toch maar weer eens iets schrijven op mijn blog. Ik heb het erg druk gehad met mijn studie, die ik gelukkig met een prima resultaat heb afgerond. Nu dus weer meer tijd voor handwerken, quilten en borduren. Het lange paasweekend heb ik daarom goed gebruikt:


Dit weekend dit schattige kussen afgemaakt. Erg leuk project om te maken. De stofjes die ik heb gebruikt komen uit een charmpack van Minnick & Simpson van Moda. De achterkant heb ik in 2 gedeelten gemaakt met 2 strikken. 

Zondag nog een begin gemaakt met een hartjesquiltje die ik heb gekocht bij Stitchers's Inn in Nunspeet. Die kan ik vrijdag dan ook mooi meenemen naar de bee bij Stitcher's Inn. Het appliqueren vind ik een erg leuk onderdeel van het quilten. Nog niet heel vaak gedaan, maar de hartjes komen er voor een beginner toch keurig op! 

Binnenkort zal ik een paar foto's maken van mijn bezigheden aan het hartjesquiltje. 

6 opmerkingen:

 1. ziet er erg leuk uit zeg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gemaakt van een charmpack. Heel leuk om te doen!

   Verwijderen
 2. Hoi Klara,
  Maar even op deze manier antwoord geven. je hebt 6 meter nodig in z'n geheel voor sashings en achtergrond.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Wietske,
   Ik zie net pas je antwoord, had er ook geen melding van gekregen in mijn mailbox.... Ik weet het, gisteravond ben ik bij Annewike geweest, die heeft me nog het één en ander uitgelegd over de Dear Jane. Ik heb gekozen voor diverse wit op wit stofjes in dezelfde kleurteint. Dank voor je reactie!
   Groetjes Klara

   Verwijderen
 3. Een erg mooi kussen, helemaal mijn stofjes, ik ben gek op Moda. Vorige week ben ik ook nog bij Stitchers Inn geweest, een heel gezellige winkel .Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen