zondag 8 februari 2015

Weer eens een update van mijn Stonefield. Ik ben nu tot en met maand 4 helemaal klaar! Morgen weer naar Stitchers Inn in Nunspeet. Het patroon met de nieuwe blokken van maand 5 ligt daar klaar, nog even wat stofjes uitzoeken....want vooral de achtergrondstofjes vliegen erdoor. Gezellig een avondje Stonefieldbeeën, waarbij ik dan natuurlijk ook heel benieuwd ben naar de blokjes van mijn beegenoten!

Mijn blokjes tot nu toe:

Maand 1

Maand 2
En ja....zien jullie dat blokje linksboven in? Het heeft me 3 pogingen gekost, waarbij ik eigenlijk al mijn besluit had genomen om hem eruit te laten, maar toch vanmorgen nog een keer geprobeerd. En dan ineens heb je hem, lukt alles...willen de puntjes zoals je het in gedachten hebt en heb je na een paar uur toch dat leuke blokje met de vier sterren. Ik maak er geen tweede van, die vervang ik voor het mooie blokje dat wij van Susan Smith hebben gekregen. De Kangoeroe.

Maand 3

Maand 4
Ook hier heb ik de Prim Rose iets aangepast. Ik vond de combinatie van blaadjes niet echt mooi, zo'n kleine strakke met een gekronkeld eikenblad. Daar heb ik een nieuwe blaadje voor getekend en aan beide kanten van de 3 bloemen hetzelfde blaadje gedaan. 

Zaterdag eindelijk weer naar een beurs. En nog wel één dicht bij huis dit keer, in de IJsselhallen te Zwolle! Lekker een dagje stofjes scoren, snuffelen, ideetjes opdoen en met allerlei moois huiswaarts keren! Ik heb er zin in!

Groetjes, Klara
4 opmerkingen:

  1. Mooi Klara! Leuk dat je weer een blogje geschreven hebt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi Klara! Leuk dat je weer een blogje geschreven hebt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beautiful blocks Klara. Love your fabric choices. I am making the stars block for the third time too..... I feel much better knowing I am not the only one having trouble with it. :o)

    BeantwoordenVerwijderen