zaterdag 12 oktober 2013

Een voorstelrondje van mijn huisgenoten....

Wel leuk dacht ik om even mijn 3 huisgenoten voor te stellen. Ik woon momenteel samen met 2 poezen, beide al behoorlijk op leeftijd, maar nog soepel van lijf en leden.

Pearly is zo´n 13 jaar geleden bij mij komen wonen. Ik kwam toevallig met iemand in het asiel om voor haar naar een nieuwe huisgenoot te kijken...en ja, je raadt het al, ik kwam met een nieuwe huisgenoot thuis.


De tweede kameraad die al zo´n 13 jaar bij me woont is Moortje, een heuse `je weet wel kater` die graag op jacht is in de buurt, en helemaal dol is op stofjes...ja je hoort het goed, stofjes! Het beest tukt en sabbelt al van kitten af aan op fleecestofjes, en momenteel is geen quiltje veilig voor het poezebeest. 


En last but not least....natuurlijk Shih Tzu Timo, een plaatje om te zien, met een heel eigen willetje. Die duidelijk zijn mening geeft in hondentaal als hem iets niet zint. Nu alweer 4 jaar oud, ik kreeg hem als een wollig dotje van 2 maand oud. Ligt graag bij me als ik ´s avonds op de bank genesteld zit en gaat maar al te graag mee op stap! 


Zijn het geen schatjes, mijn huisgenootjes?
1 opmerking:

  1. Wat een leuke huisgenoten heb je. Het zijn echt plaatjes om te zien. Ik heb er ook drie twee hondjes en 1 katje. Zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen