vrijdag 25 oktober 2013

Snoezig kussentje!

Gisteren naar Atelier Bep in Hall voor de workshop Cathedral Window kussen, een superschattig kussentje! De cursus duurde van 10.00 tot 12.30 uur en de tijd vloog voorbij. Iedereen was druk aan het werk, vouwen, lapjes uitzoeken, steekjes zetten en natuurlijk genieten van alle gezelligheid!


Zelfs de kat genoot van alle gezelligheid en kwam er heerlijk bij liggen op tafel.


Het is toch werkelijk in één woord een plaatje! Wat een prachtig kussentje! Het vergt vouwtechniek en een beetje handigheid, maar als je dan naar huis gaat zitten 4 lapjes aan elkaar en zit het eerste achtergrondje vast gestikt.


Natuurlijk ook nog even rondgestruind door Bep's winkeltje en 3 heel leuke patronen gekocht! 


Een gezellige en leerzame morgen, die we zeker nog eens een keertje over gaan doen bij Atelier Bep! En voor wie de ijverige dames wil zien....neem een kijkje op Bep's blog.5 opmerkingen:

 1. Het kussentje is prachtig geworden.
  Heb eens een hele grote quilt gezien in deze techniek.
  Je hebt weer nieuwe pakketjes gekocht.... die verleidingen hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Floor

  Het kussentje op de foto is het kussentje van Bep. Ik ben nog steeds ijverig aan het stikken en vouwen! ;-) Erg hé, die verleidingen. Vooral als je op een beurs loopt wil ik wel met een aanhangwagen richting huis terug, zoveel moois zie ik! Maar gelukkig kan ik me redelijk goed inhouden en me aan het opgelegde budget houden wat ik er voor zo'n dag voor uitgetrokken heb! Bezoek jij regelmatig beurzen of gezellige quiltwinkels/workshops?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig kussentje heb je gemaakt. En dan ook nog eens in die heerlijke keuken van Bep! Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen