woensdag 8 oktober 2014

Stonefield en al het andere....

Enige maanden niet meer actief geweest om mijn blog wat onder andere als reden had dat ik een vervelende oogontsteking kreeg in juli en daar nu nog steeds van aan het herstellen ben. Gelukkig met weinig tot geen schade, maar wel dat ik daardoor zeker 2 maanden geen steekje heb kunnen zetten wat het quilten betreft.

Wel heb ik in augustus nog een workshop applique gevolgd bij Stitchers Inn zo goed en zo kwaad het ging. Het wordt een kussen in mooie zachte kleurtjes. Carmen heeft ons de verfijnde en handige kneepjes bij gebracht wat betreft hoekjes, rondingen etc. Nu aan mij de schone taak om deze technieken te verfijnen en te zorgen voor mooie vloeiende rondingen en scherpe puntjes.

Dit is het voorbeeld waar Carmen van Stitchers Inn mee bezig is....ik heb inmiddels de vaas en 2 bloemen klaar....maar.....op dit moment ligt de applique en de Dear Jane even in de kast, want alles moet wijken voor de Stonefield.

Vrijdag hebben wij tijdens de Stonefieldbee bij Stitchers Inn ons patroon uitgereikt gekregen....deel 1. In totaal 13 blokken, waarvan er nu inmiddels 4 klaar zijn. Van de twee eerste heb ik inmiddels een foto gemaakt. Prachtig werk en erg genieten van alle leuke stofjes! Ik ben zelf meer van de wat donkerder kleuren, maar wil nu toch de Stonefield in de wat lichtere kleuren maken. Heb de Stonefield van Betty Prins gezien en die is toch helemaal geweldig in die zachte kleurtjes! 1 opmerking:

  1. De stonefields zie je echt overal opduiken. Mooie quilt. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen